menu close menu

Full day – half day

Ni står inför ett av Era största ögonblick i livet… Att anlita en professionell bröllopsfotograf är ett klokt sätt att få bilder som fångar de där speciella magiska ögonblicken som man kanske annars hade missat…Vi erbjuder flera varianter av fotograferingar och är flexibla om ni har egna förslag. En fråga som är viktig att fundera över är – Vad vill Ni dokumentera och minnas från Er dag? Mitt sätt att fotografera : Fånga känslan just den dagen och förstärka den med min bildredigering. Därför ser alla bröllop lite olika ut.

Heldag

Vid heldagsfotografering kommer vi i första hand att följa Dig, den blivande Bruden, från tidig morgon till sen kväll för att dokumentera Din dag. Kommer Du att minnas vad du åt till lunch eller hur roligt ni hade under sminkningen? De där små nervösa stunderna innan vigseln… Givetvis fotograferar vi även själva vigseln och tar porträttbilder av Brudparet. Därefter också bröllopsmiddagen, talen, dansen – alla de små och stora stunderna dokumenteras.

Halvdag

Vid en halvdagsfotografering fokuserar vi på vigseln och tar också porträttbilder av Brudparet. Känner Ni att ni skulle vilja ha ett mellanting mellan heldag och halvdag går detta naturligtvis att ordna. En halvdag kan antingen vara från morgonen till vigseln eller från vigsel inklusive porträttering fram till middagen. Det viktigaste för oss är att ni får de bilder ni vill ha och att vi tillsammans kan skapa minnen för livet.  Ladda gärna ner denna pdf med en checklista av vad ni vill ha fotograferat under dagen. Titta på mitt blogginlägg från Mona och Mickes bröllop så ser ni ungefär hur ett halvdagsbröllop kan se ut. Jag var med i ca 5 timmar. Blogginlägg Mona & Micke  Klicka här för  att få upp en högupplöst pdf som ni kan skriva ut : fotochecklista