menu close menu

Weddingblog

Bröllop i Sigtuna

xxxxDSC_7055Efter regniga dagar hade vi tur med vädret när jag skulle göra Hanna och Kennets bröllopsfotografering vid Maria kyrkan i Sigtuna. Vi hade tagit ”gravid bilder” några dagar innan och det var bra att ha tränat lite.  Jag tycker att det är extra roligt att få vara bröllopsfotograf i Sigtuna eftersom jag bor här.  För det mesta plåtar jag på andra orter. Just Maria kyrkan i Sigtuna är jätte vacker. Jag har fotograferat många bröllop här under åren. Bröllopsfotograf i Sigtuna är då lite extra kul när jag känner till alla platser som blir bra bakgrunder. Många väljer att göra en bröllopsfotografering i Sigtuna fast de inte bor här. Hanna och Kennet valde att göra sin bröllopsfotografering i Sigtuna fast det finns många andra spännande platser i närheten. Ser fram mot nästa bröllopsfotografering i Sigtuna som blir om en månad. Stilen i dag blev enkel och lättsam men med så vackra motiv så kunde det inte bli annat än lyckat. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. qqxxDSC_7055 Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan. Bröllopsfotograf i Sigtuna Marie-Therese Karlberg fotograferade Hannah och Kennet utanför Maria kyrkan.

Kommentering avstängd

Comments are closed.