menu close menu

Weddingblog

Josfine & Fredrik

Arlanda Vipservice

Arlanda vipservice

Bröllopsfotograf Stockholm är en titel som ger mig uppdrag bland annat på Arlanda Vipservice. Ingen bröllopsfotografering är den andra lik. Det är lika kul att fotografera den enkla vigseln som det stora kyrkbröllopet. Stämningen och den känslosamma stunden är alltid den samma. Jag har faktiskt sett mer tårar på Arlanda vipservice än i kyrkan. Kanske för att det är lite mer intimt och nära. På Arlanda vipservice gifter man sig och flyger sedan direkt i väg på bröllopsresanBröllopsfotograf stockholm kan alltså också innebära att man även är bröllopsfotograf  Arlanda. Så här skrev Josefin och Fredik :

”Marie-Therese!

Vi är så glada att du fanns med och förevigade vårt bröllop på Arlanda Vipservice. Vilken upplevelse, vilka fina bilder du levererade och vilken fantastisk fotograf du är! Fotograferingen blev ett härligt minne för hela familjen, från vår bröllopsdag!”
Josefine och fredrik
Kommentering avstängd

Comments are closed.