menu close menu

Weddingblog

Ullrikdalsslott – en promenad i parken

Under senaste året har jag mer och mer letat efter en egen stil.  Alla kan vi ta gulliga och romantiska bilder men jag ville hitta en lite tuffare linje.  Jag kallar den ”Shay style”. Här är jag tillbaka i mina tonårs rötter men grova korn från en pressad svartvit 400 asa rulle. Lite solarisering ibland när någon öppnade dörren till mörkrummet av misstag och lite svarta sorgkanter när fotopappersasken inte riktigt blev stängd. 80-talsnostalgi och känslan av magasin, mode och sensualism präglar i alla fall för mig denna bildserie av det ryska brudparet en höstdag i oktober.

Jag är bröllopsfotograf men även modefotograf. Jag har denna månad även gjort en stor modeplåtning för bröllopsguiden på 15 sidor. Jag erkänner att jag var inspirerad av mode under denna bröllopsfotografering. Omgivningen vid Ullrikdalsslott var fantastisk med färgsprakande löv och blå himmel.  Trots det så valde mest svartvita bilder i alla fall till bloggen då jag tyckte det var snyggast.

2 Responses to “Ullrikdalsslott – en promenad i parken”

 1. Shirin & Sukhrob skriver:

  ”Gud, vilka fina bilder” säger jag varje gång jag kollar på dem.
  Tack, duktigaste Marie- Therese för ett fantastiskt jobb du gjorde. Vi är mycket nöjda och glada att vi har träffat dig. Vi gillade tempot och att du sa till oss hur vi skulle posera. Det är då man märker att du är en modefotograf också. :)
  Det här var den första men inte sista gången vi träffas med dig för en fotografering!

  • marie skriver:

   Tack själva det var så kul att fotografera er och vilket fantastiskt väder vi fick. Önskar er båda lycka till och på återseende :)