menu close menu

Weddingblog

Morgongåva

En morgongåva brukar bruden ge sin blivande man på morgonen samma dag som giftermålet eller dagen efter. Gör man sensuella bilder bilder som man sedan gör ett litet  album  av så brukar det vara väldigt uppskattat. Jag gör de bilder du vill ha, eller rättare sagt de bilder du tror att din blivande man skulle uppskatta. Alla är olika. En del vill ha lite mer rock´n roll och en del vill ha mer romantiska och sensuella bilder. Inför fotografering av morgongåva tittar vi igenom olika typer av bilder och du bestämmer helt själv hur du vill att bilderna ska se ut. Om du vill kan du sedan i paketpriset erhålla alla digitala filer så att ingenting av bilderna finns kvar på mina hårddiskar. Ring mig för konsultation. Morgongåva bilder… Sensuella +

Etiketter:

One Response to “Morgongåva”

  1. Diana skriver:

    Wow, fina coola bilder!