menu close menu

Comments

 

”Tack så väldigt mycket för de fina korten- vi kände oss mycket vackra, och hade roligt vid fotograferingen. Du fångade verkligen stunden åt oss, och framhävde det finaste hos oss. Vi är särskilt glada eftersom vi har familjerna och vännerna på så skilda håll, och de har av denna anledning inte kunnat vara med. Dessa kort ger oss nu möjlighet att låta alla nära och kära vara med oss!

Vi kommer att höra av oss om ytterligare saker vi skulle behöva ha hjälp med.”

Ulrike ♥ Milton

 

 

”Hej Marie-Therese!

Vilka fantastiskt fina kort du tog under vårt bröllop. Vi är överlyckliga över dem.

Du fick ju en liten utmaning med att fotografera i den mörka

vinkällaren men du lyckades trots mörker och kylig kväll att ta sådana kanonfina foton.

Du är en superduktig fotograf och vi är verkligen så glada

att du ville fotografera oss.

Tack så mycket  för att du har förevigat vårt bröllop.”

Kram Helene och Stefan

 

 

”Vi är jättenöjda med dig som fotograf. Svårt att sätta ord på det förutom att du är proffsig så har du en glöd/energi/naturlighet eller hur man ska säga som gör att det är lätt och känns bekvämt att posera framför dig. Vi hade ju inte ens tänkt  på att ha en riktigt fotograf. Nu i efterhand är vi oerhört glada och tacksamma för att du fanns där för bilderna du tog hade vi inte velat vara utan.  Vi vill gärna anlita dig som fotograf igen.

Linda Jensen / Boden”

 

 ”Tack till världens bästa fotograf som gav oss sååå fiiina bilder! Jag kollar i albumet flera gånger i månaden! Svårt att låta bli:)”

Kram kram!  Sonia och Daniel

 

 

”Tack för du förevigade denna dag tillsmannas med våra småtjejer. Du visade ett härligt engagemang och bra samarbete för att ge oss en bok som blev som vi önskade.” Jonas & Simone

 

 

 

”Marie-Therese!

Vi är så glada att du fanns med och förevigade vårt bröllop på Arlanda Vip. Vilken upplevelse, vilka fina bilder du levererade och vilken fantastisk fotograf du är! Fotograferingen blev ett härligt minne för hela familjen, från vår bröllopsdag!”
Josefine och fredrik

 

”Tack för att du fotade på vår stora dag, superkul att jobba med dig, du är grym!”

Kramar Magda&Martin

Hej Marie-Therese!

Vi vill verkligen tacka för ett jättefint bemötande innan, under och efter fotograferingen, vi är så nöjda med alla foton, ett extra tack för hjälpen efteråt där vi fick hjälp med tack korten som vart superbra och fotoalbumen vi beställde.

 

Vi kan med varmt hjärta rekommendera Marie-Therese Karlberg och shayfoto

Stefan och Sonya Berggren

Hej Marie-Therese! Du ska bara veta hur glada vi är att du var med och fotade vårt lilla bröllop! Guld värt & vilket toppenfint album & förstoringar!
Må Gott & Gott Nytt År! Vi Hörs! Kram
Josfina och Micke

Hej Marie-Therese!”Vi hade en perfekt dag tillsammans där du verkligen lyssnade och kände av vilka vi är som personer, vilket sedan återspeglade sig fint i fotona. Vi och alla andra som har sett fotona tycker att de är fantastiska!”
Stort tack! Hälsningar från Per-Åke och Elin