menu close menu

Weddingblog

Morgongåvan – en del av bröllopet

Morgongåvan har kommit att bli en del av bröllopet. Inför denna fotografering handlar man in kläder och ordnar med smink , bokar fotograferingsplats, slott eller herrgård och gör en sensuell bildserie. Kanske once in a lifetime… Boudoir fotografering nu ett måste för alla hängivna blivade fruar. Efter mycket om och men har jag fått tillstånd att publicera dessa bilder som jag fotograferade på Zubeyde Simsek inför hennes bröllop förra sommaren. Detta är ngra av de bilder jag tog, lite utsuddade men så man ser ungefär hur det såg ut. Såååå trist att jag inte kunde lägga ut alla bilder. Hon var så grymt snygg!!!  Men hennes nu äkta man får då njuta av dom alldeles själv.

Zubeyde Simsek

Kommentering avstängd

Comments are closed.